ПроЛетният базар на книгата ще зарадва многобройната си публика със специално лятно издание, което ще стартира на 23 юни (вторник) от 10:00 часа. Любимото книжно събитие ще се проведе на открито в парка пред Националния дворец на културата и ще продължи до 28 юни (неделя) включително.

Вълнуваща разходка сред хиляди книги очаква читателите на Пролетния базар на книгата. В най-голямото лятно книжно изложение в страната ще бъде представен рекорден брой изложители – над 100 български книгоиздатели и книготърговци ще бъдат разположени на повече от 1 000 кв.м. изложбена площ в 23 шатри. В рамките на шестте дни на Пролетния базар на книгата специални предложения за всички възрасти ще зарадват посетителите.

За пореден път сдружение „Българска история“ ви кани на своя щанд, където ще откриете всички налични заглавия на издателството с големи отстъпки.Очакваме ви на шатра № 2 в  парка пред НДК откъм бул. „Патриарх Евтимий“.

Не забравяйте да хвърлите едно око на www.bulgarianhistory.shop преди началото на панаира.

Присъединете се и към Facebook събитието на „Българска история“.

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.