Скъпи (по)читатели,

Имаме важна коледна новина! Гръмко и на всеослушание обявяваме празнични намаления в книжарницата на „Българска история“.

С най-голямо удоволствие ви каним да заповядате на ул. „Ген. Гурко“ №27 в гр. София през идните почивни дни (19 и 20 декември 2020 г.).

Ще работим за вас през целия уикенд от 11 ч. до 19 ч., за да подберете на спокойствие подаръци за вас и вашето семейство със специални коледни отстъпки до 40% на избрани издания.

Подготвили сме богат избор, подходящ за всеки любител на българската история. В книжарницата ни ще ви очаква и „върхът на нашата коледна елха” – ново луксозно издание на „История славянобългарска“ от Паисий Хилендарски.

Уведомяваме ви, че в книжарницата ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки и влизането ще бъде контролирано и ограничавано, за да се избегнат струпвания.

Заявете своето присъствие в нашето Facebook събитие:
https://www.facebook.com/events/693289231353759

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.