Драги (по)читатели,

В разгара на горещия отпускарски сезон имаме щастието да обявим, че сдружение „Българска история“ отваря своя книжарница в София!

С най-голямо удоволствие ви каним на нейното откриване, което ще се състои този уикенд.

Заповядайте на 18 и 19 юли 2020 г. между 11 ч. и 19 ч. на ул. „Ген. Гурко“ 27.

И тъй като се придъжаме към максимата „на празник като на празник“, съобщаваме, че ще може да закупите всички наши издания с празнична отстъпка от -50%, валидна само в събота и неделя.

Уведомяваме ви, че в книжарницата ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки до тяхната отмяна.

Книгата преплита по неповторим начин реалните личности и събития с художествените сюжети. Героизмът и страданията на българския войник са представени в контраст с интригите и разкоша, завладели софийския царски дворец. Романът ни сблъсква и с неизбежните житейски противопоставяния – любов и омраза, вярност и предателство, смелост и малодушие, пречупени през личната съдба на главните действащи лица.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Очакваме ви!

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

„Българска история“ отваря първата си книжарница
4.6 от общо 8 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

Отговор