Подкаст „Българска история“ предлага на своите слушатели разговори и анализи, засягащи различни аспекти от историческото минало на България. Епизодите с водещ Иван Кънчев излизат всяка седмица.

В тях отговорите на някои от най-дискусионните исторически въпроси ще търсят доказани специалисти в своята област.

Гост на Иван Кънчев в поредния епизод на подкаста е Михаил Кунчев – човекът, решил да промени живота си, впускайки се в търсенето на съвременните български войни. Михаил посещава Близкия изток, където научава от първа ръка за постиженията на българските военни в Кербала, срещайки се с някои от тях. Видяното описва в книга, а наред с появата ѝ слага началото и на още редица инициативи, свързани с почитането на историческата ни памет.

Епизода може да чуете тук.

Този подкаст достига до вас със съдействието на VIVACOM.

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

Отговор