Историята на 5 емблематични места в столицата ни (влог)

0
323

Юбилейният 20-ти епизод на „Минало в минути“ е специален, тъй като ни отправя на разходка из софийските улици в търсене на емблематични сгради и паметници. Това е и последният епизод от първия сезон на историческия ни влог с водещ Мирела. Приятно гледане и до нови срещи!

Желаем ви приятно гледане, а ако влогът ни ви допада, тук може да гледате всички негови епизоди.

„Минало в минути“ е видео рубриката на сдружение „Българска история“. Форматът следва посоката на организацията за достъпно и увлекателно представяне на забравени личности и епизоди от родното минало. Автор и водещ на влога е Мирела, която води зрителите на кратки, но запомнящи се разходки из българския летопис.

Календар Българска история 2018

Хареса ли ви статията?

Историята на 5 емблематични места в столицата ни (влог)
3.7 от общо 3 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!
СПОДЕЛИ
Иван Кънчев

Иван Кънчев е един от създателите на проекта „Българска история“ и автор на четири книги. Бакалавър по „Международни отношения“ в Софийския университет „Свети Климент Охридски“, а към днешна дата се готви за магистърска степен по „Реторика“. Най-засилен интерес проявява в областта на съвременната българска история – периода след 1944 година, демократичните промени в България и съпътстващите ги социални промени. Като любими свои теми посочва географията на селищата в България и инфраструктурните проекти.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР