Усещане за България (видео)

1
778

Skytrip е млад екип, занимаващ се с въздушно и наземно видеозаснемане. Това, което обичат да правят и го правят успешно е да „разказват“ истории чрез видео. Стартират през 2014 година под формата на интерактивен проект, целящ да покаже на света природата, архитектурата и културно-историческите ценности на България, но по нов, завладяващ начин – от въздуха.

Представяме ви поредния им видео продукт – „Усещане за България“. В него акцентът пада върху красиви пейзажи от родината ни, заснети от птичи поглед. Спиращите дъха гледки, професионализмът при заснемането и впечатляващото музикалното оформление превръщат този клип в едно емоционално изживяване, което заслужава вашето внимание.

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

Усещане за България (видео)
4.2 от общо 5 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

1 коментар

Отговор