Попълни своята книжна историческа колекция с предложенията ни, валидни до края на настоящата седмица!

КЪМ ПРОМОЦИЯТА

Паша Христова е една от най-обичаните български естрадни певици. Съдбата не е доброжелателна към нея и тя си отива от живота едва 25-годишна. Обаятелно красива и същевременно скромна, тя се радва на обичта и възхищението на безброй почитатели, както в България, така и в чужбина.

Завинаги ще останат да звучат бележитите и песни като: „Една българска роза“, „Повей, повей“, „Остани“, „Ах, този дивен свят“, „Бяла песен“. Те са способни да просълзят всеки, като безспорно най-емблематичната от тях е “Една българска роза”.

В творбата се пее за един от символите на България – розата и това как тя винаги ще носи духа на родината, колкото и далеч зад граница да се намира човек. Както българската роза има дълготраен аромат, така и песните на Паша Христова продължават да звучат в българското съзнание години наред.

 

BULGARIANHISTORY.SHOP винаги ще ви предложи нещо ново и вълнуващо.

Изтеглете сега приложението ни и пазарувайте бързо, лесно и сигурно.

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

„Една българска роза“ – геният на Паша Христова
4.2 от общо 23 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

Отговор