Попълни своята книжна историческа колекция с предложенията ни, валидни до края на настоящата седмица!

КЪМ ПРОМОЦИЯТА

На 2 юни бе завършен поредния въздействащ проект на твореца Er’Naste Nasimo. Този път с изящен графит се сдоби столичната улица „Шандор Петьофи“.

Графитът изобразява красива българка в традиционна носия, държаща в ръцете си хляб. Произведението на изкуството е направено по поръчка на пекарната „Слънце и Луна“.

Припомняме, че  българинът със световна популярност е автор на редица проекти, които красят фасадите на десетки сгради. Един от тях се намира в столичния кв. „Хаджи Димитър“ и изобразява лика на дядо Добри.

Екипът на „Българска история“ поздравява Nasimo за добрата работа и му желае успех.

Малко преди завършването на творбата. Снимка: Свилен Класанов
Малко преди завършването на творбата. Снимка: Свилен Класанов

От триумфa по бойните полета на Средновековна България, през дните на изпитания по време на войните за национално обединение, до личните истории на достойни българи.

Ние разкриваме пред теб богатия свят на българската история!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

„Българката и хлябът“ е новата творба на Станислав Трифонов – Насимо
4.2 от общо 5 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

1 коментар

Отговор