Екипът на „Българска история“ кани всички на предстоящата премиера на късометражния филм, посветен на подвига на полковник Владимир Серафимов – освободителя на Родопите. Първата прожекция ще се състои в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“ на 18.01.2013 от 18:00 часа. При голям интерес сме готови да направим и втора прожекция на същия ден от 19:30 часа. Сърдечно ви молим да заявите присъствие само, ако наистина имате намерение да дойдете, за да знаем точната бройка. Благодарим ви!

Събитието във Facebook може да видите тук.
Историята на полковник Владимир Серафимов може да прочетете тук.
Повече за инициативата и това как сме събрали средствата може да прочетете тук.
Очакваме ви!

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

Отговор