Попълни своята книжна историческа колекция с предложенията ни, валидни до края на настоящата седмица!

КЪМ ПРОМОЦИЯТА

Екипът на „Българска история“ кани всички на предстоящата премиера на късометражния филм, посветен на подвига на полковник Владимир Серафимов – освободителя на Родопите. Първата прожекция ще се състои в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“ на 18.01.2013 от 18:00 часа. При голям интерес сме готови да направим и втора прожекция на същия ден от 19:30 часа. Сърдечно ви молим да заявите присъствие само, ако наистина имате намерение да дойдете, за да знаем точната бройка. Благодарим ви!

Събитието във Facebook може да видите тук.
Историята на полковник Владимир Серафимов може да прочетете тук.
Повече за инициативата и това как сме събрали средствата може да прочетете тук.
Очакваме ви!


Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да се абонирате за образователните ни видеа в YouTube. Изтеглете сега приложението на магазина ни BULGARIANHISTORY.SHOP за iOS и Android и пазарувайте бързо, лесно и сигурно.

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

Първа прожекция на филма „Забравеният герой от Родопската Шипка“
5 от общо 1 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

Отговор