Попълни своята книжна историческа колекция с предложенията ни, валидни до края на настоящата седмица!

КЪМ ПРОМОЦИЯТА

Поредният епизод на документалната ни поредица „Легендите оживяват“ представя интригуващите истории на Северна България. В следващите минути ще се спрем в село Врабево, за да чуем тъжната легенда за една невъзможна любов, останала жива за столетия в съзнанието на местните хора. Желаем ви приятно гледане!

Поредицата се осъществява с подкрепата на VIVACOM.
Разказвач: Марио Михайлов
Оператор и монтажист: Мартин Стаматов
Редактори и координатори: Марио Мишев и Иван Кънчев

От триумфa по бойните полета на Средновековна България, през дните на изпитания по време на войните за национално обединение, до личните истории на достойни българи.

Ние разкриваме пред теб богатия свят на българската история!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

Легендата за невъзможната любов на Стоян и Деляна (видео)
4.9 от общо 17 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

1 коментар

  1. Публикувайте видео съдържанието, аз няма как да гледам видеа непрекъснато, но чета статиите постоянно. Не е честно да пускате публикации единствено с видеоматериал. :(

Отговор