Скрити истории: Последният хайдутин

2
822

Представяме ви последния от петте епизода на поредицата „Скрити истории“ с водещ Иван Кънчев.

В него ви каним на пътуване до Кюстендил, за да ви разкажем историята на един от най-бележитите български революционери, превърнал се преживе в легенда – Ильо войвода.

„Скрити истории“ е продукция на „Българска история“, осъществена с подкрепата на PIPE SYSTEM. Приятно гледане!

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

2 КОМЕНТАРА

  1. Филма за последния хайдутин ми хареса!Бих искала да гледам още филми от тази поредица на теми: ,,Град Бяла Варна природни и исторически забележителности“, ,,Исторически събития свързани с островите в река Дунав“, филм за ,,Събития, случили се край земите/ и островите в р.Дунав/ на сегашната ни граница със Сърбия и Румъния в периода на Дунавска България“.Благодаря ви, ще очаквам с интерес поредицата ви!

  2. Изключителен материал!
    Силно съм впечетлен от тази история.
    Ако някой има желание да се заснеме игрален филм, съм насреща.
    Успех и за напред.

Отговор