Каква е била етикецията в Царство България

0
847

В новия епизод на „Кратки истории“ Мирела ще проведе урок по етикеция, такава каквато я познаваме от епохата на Царство България.

Книгата „Домъ и общество“ може да закупите тук. Не забравяйте да ползвате промокод VLOG15

С него получавате 15% отстъпка не просто за книгата, а за цялата количка! Предложението е валидно до излъчването на следващия влог (04.04.2019).

И така, какви норми и задължения имат жените и мъжете, щом встъпят в брак? Как трябва да бъдат настанени гостите на масата? Кога е редно да изразявате мнението си?

Отговори на всички тези въпроси ви очакват в следващите 5 минути. Приятно гледане!

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

Каква е била етикецията в Царство България
3.9 от общо 8 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

Отговор