Описание Сума (лв.)
Подкрепи Българска история
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Сдружение "Българска история"

IBAN: BG68 FINV 9150 1216 1152 56
BIC: FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка АД

Подкрепете  ни чрез съобщение на

с текст DMS BGHISTORY

до номер 17777

Екипът на Българска история

Уважаеми читатели,

"Българска история" е образователен сайт, чиято цел на пръв поглед е съвсем проста – да представи по интригуващ и достъпен начин непознатите страници от богатото ни минало като народ. Нашата мисия е да достигнем до всички, които проявяват интерес към науката, а с приоритет са по-младите хора, защото вярваме, че бъдещето на страната е в техни ръце. А за да бъде едно такова бъдеще светло, то трябва да бъде изградено от образовани хора. Историята е онова, с което всеки един от нас може да разшири кръгозора си от познания и да получи ценни уроци, които да приложи в настоящето.

Именно заради това, в качеството си на създатели на този сайт,ние започнахме да обикаляме страната и да изнасяме уроци и презентации пред деца, ученици и студенти, дълбоко уверени в нуждата от това всички те да познават и уважават историята ни. Вярваме, че някой ден задружните ни усилия ще дадат своите плодове, а до тогава ние няма да спрем да се развиваме и да даваме всичко от себе си, за да бъдем възможно най-полезни за всички вас.

Уверяваме ви, че в нито един момент от развитието ни като организация, няма да усетите стремеж към нещо различно от каузата, която сме определили – с всяко едно действие да допринасяме за формиране на високо национално самочувствие у българина, като главен „инструмент“ за това е родната история – и славната, и трагичната. Единственото, което целим е да да покажем на съотечествениците ни какви хора са били вчерашните българи и какви можем да бъдем ние днес, стига да се вгледаме в делата им. Защото това е пътят към промяната. Промяна, която ни е нужна днес повече от всякога.

Средствата са единственото нещо, което е възможно да ни попречи да развиваме идеите ни. От вас зависи дали ще постигнем мечтите си, които изцяло са свързани с този проект и инициативите покрай него. Повярвайте ни, желанието ни за развитие е наистина изключително силно и нищо не би могло да го сломи. Каузата, на която сме се посветили, е да подпомогнем младите хора и страната си по най-добрия начин, който умеем - чрез енергичността и ентусиазма си. Бъдете с нас!

Има няколко начини да дарите средства - банков превод,дарителски SMS или чрез системата на Epay. Ще ги откриете в горния ляв ъгъл на тази страница.

Ако имате въпрос, свържете се с нас.

Повече за нас може да научите тук.