Как бе произведен първият български автомобил

3
2000

През коя година започва работата по първия български автомобил? Къде и в какви условия са работили родните производители? Какви марки и модели са се произвеждали у нас?

Отговори на всички тези въпроси ви очакват в следващите 4 минути.

„Кратки истории“ се осъществява с подкрепата на VIVACOM.

Приятно гледане!

Вече 8 години разказваме българската история по достоверен и увлекателен начин. Обеднихме стотици хиляди последователи в нашите образователни платформи и канали, които четат, гледат и дискутират съдържанието ни.

Включи се в дейността ни, като станеш наш благодател.

Нека заедно разкрием богатството на родното минало!

Подкрепи ни в Patreon

Защо не се абонирате за нашия бюлетин?

Хареса ли ви статията?

Как бе произведен първият български автомобил
4.3 от общо 10 глас(а)
Българска история
„Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Екипът ни е убеден, че историята трябва да се разглежда като стабилна основа за изграждане на национално самосъзнание, което е от изключителна важност за просперитета на един народ.

3 КОМЕНТАРА

  1. Обучете госпожицата,да не си събира така ръцете и да прави възвратно- постъпателни движения с тях !? Това е не учтиво към гледащите и показва,че не е за пред камера !

  2. Булгаралпин изглежда много добре, а и 3 място в Монте Карло си е достойно за уважение! За ГАЗ-ките да не говорим, има места из нашата страна, където още се карат.

  3. Когато започваме да изнасяме Булгаррено към арабските страни от Северна Африка, французите си взимат обратно лицензите, затова и ние спираме производството му.

Отговор